www.easytraveller.nlhome  • • •  campings, vakantie- en bungalowparken en (luxe) vakantiehuizen  • • •  vakantiezoeker • • •  over ons

   easytraveller    

 


Disclaimer

www.easytraveller.nl/inside vakanties.nl hierna te noemen easytraveller.nl, is zelf geen aanbieder van  reizen, diensten en/of producten. Het geboden aanbod op de site van easytraveller.nl bestaat uit links en banners naar websites van derden waarbij easytraveller.nl geen enkele invloed op de inhoud heeft. Easytraveller.nl is niet aansprakelijk voor zetfouten, prijswijzigingen, uitverkocht of ingetrokken/verlopen acties. Wij hebben geen invloed op de hoeveelheid en prijs van de aangeboden reis. Hoewel al het materiaal wordt betrokken via gerenommeerde en betrouwbare bedrijven kan easytraveller.nl geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud van deze externe websites.  De verantwoordelijkheid voor een juiste omschrijving, uitvoering en/of levering ligt bij de aanbieder van de gelinkte website. De omschrijvingen en/of afbeeldingen op de site van de gelinkte aanbieder zijn leidend.

Wij zijn  dan ook niet aansprakelijk voor een niet of niet juiste levering of uitvoering van de aangeboden reis, dienst of goederen.


Over ons en de reisorganisaties.

Wij zijn is geen (fysiek) reisbureau maar een onafhankelijke startpagina voor de diverse reisorganisaties. Wij adviseren of bemiddelen niet over de aangeboden vakanties.

Op onze site zijn vrijwel alle bekende reisorganisaties verzameld. Zij promoten op onze site hun eigen vakanties, campings, parken etc.. De reisorganisaties behoren tot de top in de reiswereld. Veel zijn er aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en/of Thuiswinkel Waarborg. Stuk voor stuk hebben zij een jarenlange ervaring en weten binnen de reiswereld uitstekend de weg. Het boeken van jouw vakantie doe je snel, gemakkelijk en goedkoop rechtstreeks bij de aangesloten reisorganisatie waar je ook de betaling doet.

Wij hebben bij het plaatsen van het materiaal van de reisorganisaties zoveel mogelijk gekeken naar die organisaties die goed tot hoog scoren bij de beoordelingssites Trustpilot, Kiyoh, Thuiswinkel Waarborg of Feedback Company.

Waar bestaan wij dan van en door wie worden wij betaald? Indien jij bij een van de adverterende reisorganisaties een vakantiereis boekt krijgen wij een vastgestelde commissie. Wij hebben geen enkele invloed op de door jou gemaakte keuze.        

Mocht je vragen hebben over bovenstaande of andere vragen hebben dan wij wij bereikbaar via: het e-mailadres: easytraveller